Forums

Trouble Running SWKOTOR

Auteur Réponses
Drownedvirus Mardi 20 Janvier 2015 à 23:16
DrownedvirusAnonymous

After browsing the interwebs for awhile, I have found a few simliar cases but no real solution to the problem.  I have the CD copy of the game that I would like to install on my laptop running Chakra linux 3.18.1.  I am getting a POL_Download - MD5 sum mismatch.

Here is what I got after running it in the console,

Looking for python... 2.7.9 - selected
[main] Message: PlayOnLinux (4.2.5) is starting
[clean_tmp] Message: Cleaning temp directory
libGL error: Couldn't dlopen libudev.so.1 or libudev.so.0, driver detection may be broken.
libGL error: Couldn't dlopen libudev.so.1 or libudev.so.0, driver detection may be broken.
libGL error: Couldn't dlopen libudev.so.1 or libudev.so.0, driver detection may be broken.
libGL error: Couldn't dlopen libudev.so.1 or libudev.so.0, driver detection may be broken.
libGL error: Couldn't dlopen libudev.so.1 or libudev.so.0, driver detection may be broken.
[Check_OpenGL] Warning: 
[Check_OpenGL] Message: 64bits direct rendering is enabled
[POL_System_CheckFS] Message: Checking filesystem for /home/user/.PlayOnLinux/
[main] Message: Filesystem is compatible
[install_plugins] Message: Checking plugin: Capture...
[install_plugins] Message: Checking plugin: ScreenCap...
[install_plugins] Message: Checking plugin: PlayOnLinux Vault...
[maj_check] Message: List is up to date
[POL_System_SetArch] Message: POL_ARCH set to amd64
[POL_Wine_SetVersionEnv] Message: Wine 1.3.5 not installed. Installing it
[POL_Wine_InstallVersion] Message: Installing wine version path: 1.3.5, amd64
WARNING. Please use POL_SetupWindow_Init first
WARNING. Please use POL_SetupWindow_Init first
shasum: ./PlayOnLinux-wine-1.3.5-linux-amd64.pol: 
Server sha1 : 2e5b6dcf1233b6fadc5c520d8ccf2a5cf78a5ef3
Client sha1 : 
WARNING. Please use POL_SetupWindow_Init first
rm: cannot remove ‘PlayOnLinux-wine-1.3.5-linux-amd64.pol’: No such file or directory
[POL_Wine_Install_resources] Message: Installing gecko for wine 1.3.5 amd64
[POL_Wine_Install_resources] Message: Linking gecko
ln: failed to create symbolic link ‘/home/user/.PlayOnLinux//wine/linux-amd64/1.3.5/share/wine/gecko’: No such file or directory
[POL_Wine_Install_resources] Message: wine_gecko-1.4-x86.msi already installed. Skipping
[POL_Wine_Install_resources] Message: Installing wine_gecko-1.4-x86_64.msi
[POL_Download] Message: Downloading http://www.playonmac.com/wine/gecko/amd64/wine_gecko-1.4-x86_64.msi
WARNING. Please use POL_SetupWindow_Init first
cat: wine_gecko-1.4-x86_64.msi: No such file or directory
WARNING. Please use POL_SetupWindow_Init first
[POL_SetupWindow_question] Message: question answer: False
[POL_Download] Error: POL_Download - MD5 sum mismatch ! (1 attempt)
[POL_SetupWindow_Init] Message: Creating new window for pid 27888
[POL_SetupWindow_Close] Message: Closing window for pid 27888
[POL_Wine_Install_resources] Message: Installing mono for wine 1.3.5 amd64
[POL_Wine_Install_resources] Message: Linking mono
ln: failed to create symbolic link ‘/home/user/.PlayOnLinux//wine/linux-amd64/1.3.5/share/wine/mono’: No such file or directory
[POL_Wine] Message: Running wine-1.3.5  (Working directory : /home/user/.PlayOnLinux/wine/linux-amd64)
[POL_Wine] Message: Notice: PlayOnLinux deliberately disables winemenubuilder. See http://www.playonmac.com/fr/page-26-Winemenubuilder.html
wine: cannot find ''
[POL_Wine] Message: Wine return: 87
[POL_SetupWindow_Init] Message: Creating new window for pid 27814
[main] Error: Star Wars Knights of the Old Republic crashed.
Click on debug link to get more details.
[POL_SetupWindow_Close] Message: Closing window for pid 27814

I am running PlayOnLinux 4.2.5.

And my system specs are:

Processor: 2.1 Ghz.

Graphics: ATI Radeon HD 3200 Graphics RS780M

Memory: 4096MB

 

Any help would be great.

Ronin DUSETTE Mercredi 21 Janvier 2015 à 0:59
Ronin DUSETTE
Admin

It looks like it is failing to download wine-gecko and wine-mono. Those are installed automatically, so as long as you have a good internet connection, it should grab those. Try to delete the virtual drive and install again, and make sure you are not using a lot of bandwidth doing something else. It is basically saying that the MD5 does not match, because the file failed to download completely or at all. 


Please:
Post debug logs & full computer specs in first post
No private messages for general help, use the forums
Read the wiki, Report broken scripts
booman Mardi 27 Janvier 2015 à 22:25
booman

I am actually testing Star Wars:  Knight of the Old Republic this week and it runs flawlessly.  I even got the reoslultion to work at 1600x1200

I hope your video drivers aren't causing any issues.... there are a few LibGL errors in there.  I have a GeForce 550 Ti and KOTOR runs great on the Nvidia 311 drivers.

Do you have the proprietary drivers install for that HD 3200?


† Booman †
Mint 19 64-bit | Nvidia 415.25 | GeForce GTX 1060
Linux for Beginners | List of Linux Games | My Games
PlayOnLinux Guides | PlayOnLinux Explained
Ronin DUSETTE Mardi 27 Janvier 2015 à 23:00
Ronin DUSETTE
Admin

It is throwing libudev errors. Seems to be an error with the OS, but I have never tried Chakra Linux. I have to imagine it is the OS that is causing the problem. 
 

Also, 64-bit Wine/POL virtual drives don't work that well. I would stick with 32-bit versions of the game, if available, and I would switch OS, or see if there is a workaround for the udev error. That is the first thing I would take care of. 


Please:
Post debug logs & full computer specs in first post
No private messages for general help, use the forums
Read the wiki, Report broken scripts