Forums

Borderlands 1

Auteur Réponses
Terces Vendredi 2 Novembre 2012 à 3:01
TercesAnonymous

Hello everyone,

I tried to get Borderlands 1 running on my PlayOnLinux installation, but it fails. I installed it with Steam and after starting the game I get to the Splashscreen and after that I get a very short sound, probably from the starting video, but I get no picture. That is also the point where everything stops running and I have to kill the process.

This is what I get in the debug-log:
err:d3d:context_create wglSwapIntervalEXT failed to set swap interval 0 for context 0x1ab958, last error 0x591
fixme:d3d:resource_check_usage Unhandled usage flags 0x8.
fixme:d3d:resource_check_usage Unhandled usage flags 0x8.
fixme:d3d:resource_check_usage Unhandled usage flags 0x8.
err:d3d:context_create wglSwapIntervalEXT failed to set swap interval 0 for context 0x3086db50, last error 0x591
err:d3d:state_pscale >>>>>>>>>>>>>>>>> GL_INVALID_VALUE (0x501) from glPointSize(...); @ state.c / 1605
err:d3d:state_pscale >>>>>>>>>>>>>>>>> GL_INVALID_VALUE (0x501) from glPointSize(...); @ state.c / 1605
err:d3d:state_pscale >>>>>>>>>>>>>>>>> GL_INVALID_VALUE (0x501) from glPointSize(...); @ state.c / 1605

My system:
ubuntu 12.04
PoL: 4.1.8
wine: 1.5.16 (32bit)
CPU: AMD Phenom II X4
Graphics: AMD Radeon HD 6870
TheMaster Vendredi 26 Avril 2013 à 21:20
TheMasterAnonymous

I have this same issue. Sound from starting and no picture. Help please.
TheMaster Vendredi 26 Avril 2013 à 21:20
TheMasterAnonymous

I have this same issue. Sound from starting and no picture. Help please.
Ronin DUSETTE Samedi 27 Avril 2013 à 1:53
Ronin DUSETTE
Admin

Possibly the AMD card issue?

Also, you need to post your output and system specs. That helps.

Please:
Post debug logs & full computer specs in first post
No private messages for general help, use the forums
Read the wiki, Report broken scripts
Vous êtes ici: Index > PlayOnLinux > Borderlands 1