The forum

Window Dosent Display Properly

Author Replies
GuineaGuy99 Sunday 28 April 2013 at 12:32
GuineaGuy99

Im trying to install a game, but the setup dosent display properly. all i can see is a custom border and 2 text boxes in the middle. while there are meant to be buttons and text. i cant write in the textbox's and the custom borders buttons dont work (close, minimize, ext) the whole windows only function is to be moved around. are there any components that could help me. thanks :)
Ronin DUSETTE Sunday 28 April 2013 at 19:26
Ronin DUSETTE
Admin

Well, you need to be way more specific:

Computer specs, Linux type, kernel version, graphics card type, gfx driver, version of PlayOnLinux, game you are trying to install, how you installed it, where you installed it to, did you use a script, post debug output...

Read the stickies at the top of the forum on how to get your debug output, and post all of the information I requested above. That way we know what type of system we are dealing with.

Please:
Post debug logs & full computer specs in first post
No private messages for general help, use the forums
Read the wiki, Report broken scripts
GuineaGuy99 Sunday 28 April 2013 at 23:35
GuineaGuy99

I have an intel core i5, 8gb ram, ati radeon 5000(if i spelled that right) and im running ubuntu 13.04 64bit. I have many games installed using pol no probs. this is the first I've run into a problem with. Im sorry im very nooby with this kind of stuff and im hoping you will know my kernel because im asuming it comes with the os. I haven't changed  it. Thanks for responding :)
GuineaGuy99 Sunday 28 April 2013 at 23:43
GuineaGuy99

And... The game is skyrim... With razor1911 installer. I have an offical disc from a freind and the xbox version so i still pay all the respect to developers. And your probebly gonna hate me for using the installer but i techicly have paid for the game. I used the skyrim install script which was the bottom one on the websites list http://www.playonmac.com/en/issue-2046.html.

I installed steam but not the game. I ended the installer and added non steam game and clicked on the razer installer which i put on a folder with the cds files (dont wanna ruin my freinds disc) and when i run it the installer looks all funny. I know its not meant to be used but i know there is a way to fix it...

Edited by GuineaGuy99

Deleted edit not working
Ronin DUSETTE Monday 29 April 2013 at 0:19
Ronin DUSETTE
Admin

Locking this thread

Reason: We do not support piracy, so we cannot help you with a cracked installer. 'Technically' does not work on our end.

I have an offical disc from a freind and the xbox version so i still pay all the respect to developers.

Quote


That disc is not yours, so it is a violation of ToS, EULA, as well as our forum rules against piracy. You did not purchase the disc for Windows, and the XBOX game has nothing to do with your PC game license.

(dont wanna ruin my freinds disc)

Quote


hahaha. Yeah.. You cannot ruin your friends disc, as you would have to recopy it anyway. C'mon, man.

Please:
Post debug logs & full computer specs in first post
No private messages for general help, use the forums
Read the wiki, Report broken scripts