Forums

LoL:The Login Server Did Not Respond

Auteur Réponses
NaiveSetTheory Vendredi 17 Octobre 2014 à 8:04
NaiveSetTheoryAnonymous

Hello, I am running Ubuntu trusty with crouton on a Acer 720 Chromebook. I was able to play league smoothly for about 2 months, but a week ago, I began getting the message "The login server did not respond" on the login screen. I lib32-gnutls installed (the ubuntu equivalent) and have tried making a lol.conf file in /etc/ld.so.conf.d as described at https://wiki.archlinux.org/index.php/League_of_Legends with no luck. I have also tried changing the wine configuration for league to 1.7.22 and system to no avail, and I have switched it back to 1.7.19-LeagueOfLegends2. I have also tried reinstalling wine,playonlinux, and league of legends. My current Wine version is 1.7.28, and the content of etc/hosts is 
127.0.0.1    localhost
::1        localhost ip6-localhost ip6-loopback
fe00::0        ip6-localnet
ff00::0        ip6-mcastprefix
ff02::1        ip6-allnodes
ff02::2        ip6-allrouters

 

Any help would be appreciated.

izberion Vendredi 17 Octobre 2014 à 8:26
izberionAnonymous

Go to Tools>Manage Wine Versions and then remove 1.7.19-LeagueOfLegends2 then add it back. Should work, unless the problem is something else in your system.

NaiveSetTheory Vendredi 17 Octobre 2014 à 8:34
NaiveSetTheoryAnonymous

Didn't work I'm afraid, no matter what wine version I try with it I get the same problem.

skvatboy Vendredi 17 Octobre 2014 à 10:38
skvatboyAnonymous

remove the wininet dll overridden
http://www.playonmac.com/en/topic-12329-2.html

Edité par skvatboy

NaiveSetTheory Vendredi 17 Octobre 2014 à 20:43
NaiveSetTheoryAnonymous

Worked like a charm, thanks a million!

joaorodr84 Dimanche 26 Octobre 2014 à 3:26
joaorodr84

Hello.

Sorry to insist on this, but this doesn't work for me.

1) I uninstalled 1.7.19-LeagueOfLegends2

2) I opened wine regedit with the Ubuntu terminal

3) the Windows-like window appeared and I browsed to: HKEY_CURRENT_USER\Software\Wine\

4) BUT, there is not "DllOverrides" ...

http://postimg.org/image/gdstq8f9h/

Would you please give a more detailed explanation. This one is the closest thing to a solution that I found in the last weeks (since the last patch, my LoL doesn't work).

I would really appreciate some more help.

Thank you very much.

João

Edité par joaorodr84

muld3r Dimanche 26 Octobre 2014 à 11:59
muld3rAnonymous

http://www.playonmac.com/en/topic-12329-2.html

 

Hello.

Sorry to insist on this, but this doesn't work for me.

1) I uninstalled 1.7.19-LeagueOfLegends2

2) I opened wine regedit with the Ubuntu terminal

3) the Windows-like window appeared and I browsed to: HKEY_CURRENT_USER\Software\Wine\

4) BUT, there is not "DllOverrides" ...

http://postimg.org/image/gdstq8f9h/

Would you please give a more detailed explanation. This one is the closest thing to a solution that I found in the last weeks (since the last patch, my LoL doesn't work).

I would really appreciate some more help.

Thank you very much.

João

 

joaorodr84 Dimanche 26 Octobre 2014 à 13:54
joaorodr84

It works!!! Thank a lot, Gabor! :D

petch Dimanche 26 Octobre 2014 à 17:31
petch
Développeur

@muld3r: each virtual drive under PoL control has its own environment, including its own registry.

By running wine regedit from Ubuntu console, you're looking at the registry of the default Wine virtual drive, which is yet another instance.

Instead try right clicking on the shortcut of the game > Configure Wine > Libraries tab

Talltree Lundi 27 Octobre 2014 à 3:20
TalltreeAnonymous

i tried everything, i am on sabayon amd64, have all the libs installed, tried every wine version, tried to delete the dll out of the config, out of the registry, tried to install internet expolorer, checked the hosts file (which wasn't there for me in the first place) really everything. i allways get stuck after 3 connect tries.

i am really open to more ideas... thank you...

jadbox Samedi 15 Novembre 2014 à 21:28
jadboxAnonymous

I'm having the same issue since the last LoL update. I've tried to use multiple other version of wine without any luck as well as removing the wininet dll override. Help!

danielkza Dimanche 16 Novembre 2014 à 1:30
danielkzaAnonymous

I see this issue on a freshly created prefix with no override for wininet. The bug exists in both 32 and 64-biit prefixes and in multiple PoL-supplied Wine versions I have tested, but not with Wine 1.7.30 from Fedora 21.

jadbox Dimanche 16 Novembre 2014 à 18:14
jadboxAnonymous

Has anyone filed this bug for Wine? I'm not sure how to do so myself.

danielkza Dimanche 7 Décembre 2014 à 5:42
danielkzaAnonymous

I found a fix for this. It is actually a bug in PoL's wine packages. They're missing a symlink to libgcrypt, meaning the included one is never used. Do this for every Wine version you want to use, replacing the example path to the actual one in your system

cd ~/.PlayOnLinux/wine/linux-x86/1.7.30
ln -s libgcrypt.so.11.*.* libgcrypt.so.11
ln -s libgcrypt.so.11 libgcrypt.so